fbpx

Споделено

Преди три месеца мъжът ми почина от рак. Връзката ни беше много силна и аз изпаднах в много силна и непреодолима депресия. Не можех да спя, да се храня, страхувах се постоянно, бях подтисната и с постоянна тежест между гърдите. Плачех почти непрекъснато.

От моя съседка разбрах за г-н Станчо Станев и за това, че идва и в нашият град. Веднага се свързах с него и уговорихме първата ни среща. Бях изключително впечатлена ! Още от първата ни среща положението ми коренно се промени. Като че ли камък ми падна от сърцето. Чувствах се леко и приятно, нямаше я тежестта в гърдите, безспокойствието и страха. Вечерта спах като окъпана. Проведохме още няколко процедури и вече всичко беше наред.

Благодаря на съдбата че ме срещна с този човек. Той ме върна отново към живота. А така се бях отчаяла !

И. Георгиева

Гр. Русе


Преди години бях ударила гърба си при падане през зимата и от тогава имах болки, които с течение на времето се увеличаваха, докато стигнах до там, че не можех да стоя права дори и два часа. Лекарите ми направиха снимка и ми обясниха, че най-вероятно в следствие на падането са се образували междуребрени хернии.

За г-н Станев и неговите способности научих случайно, след като се оплаках от жестоките болки в гърба на моя позната. Тя ми даде телефона му и адреса. Посетих го лично в кабинета му във Варна, където той ми направи първата процедура. Трябваше да се прибирам вече в Тетевен и затова много се притесних, че трябва да прекратим лечението. Г-н Станев ме успокои, като ми каза, че може да продължим лечението дистанционно. Това много ме учуди, но реших да опитам, защото нямах друг избор.

За моя най-голяма изненада, след ежедневни дистанционни процедури за една седмица болката изчезна… завинаги. Сега всичко е отново нормално и мога да се справям с ежедневните си задължения на работа и в домакинството без болка.

Най-сърдечно благодаря на г-н Станев и му пожелавам успехи в неговите начинания.

Д.А., гр. Тетевен


На 19 години съм и живея в град Русе. Имах нередовен цикъл, но този път не ми идваше 9 месеца. Ходих на преглед при двама доктори, но те не откриха причината за проблема ми. Правиха ми всякакви изследвания и дори ми предлагаха операция, от която ще се види коя е причината и защо нямам цикъл, но аз не се съгласих и реших да потърся помощ от алтернативната медицина.

Бях чувала за г-н Станчо Станев от мой близък познат на който е помогнал при много проблеми и продължава да му помага, но не бях се срещала лично с него. Случайно научих, че той ще идва в Русе за няколко дни и мога да потърся неговата помощ. Силно вярвах в способностите му и се надявах, че ще ми помогне. От него разбрах и осъзнах, че причините за нашите заболявания са в нашите мисли, емоции и дела. Заедно с него намерихме причината в миналото и я отстранихме с негова помощ.

В два последователни дни той ми направи по един сеанс за около 40 минути и на следващия ден … чудото се случи! След 9-месечно прекъсване цикъла ми дойде, а най-важното е че продължава да ми идва вече всеки месец редовно. Нямам думи, с които искам да благодаря на този ЧОВЕК, защото той не само ми помогна тогава, но и промени начина ми на мислене. От него разбрах, че хората сами си вредят на здравето без да осъзнават това. Всичко, което ми каза дълбоко се запечата в съзнанието ми и винаги следвам неговите съвети. Чета книгите, които ми препоръча и всеки ден благодаря на Бог, че ме срещна с г-н Станев. Препоръчвам го на всички мои познати със здравословни проблеми и всички, които са се срещнали с него са останали много доволни, защото не само им и е помогнал, но им е отворил очите за начина им на живот занапред.

Благодаря ви, че ви има г-н Станев! Бъдете жив и здрав, защото много хора имат нужда от вас!

Валентина Петрова

Гр. Русе


Здравейте ! Искам да споделя за моето заболяване и лечението. От доста време имах силни болки в гърба, които отиваха към кръста и корема. Ходих при доктори в София, които ме лекуваха за възпаления на пикочните пътища. Имаше ефект, но за кратко и болките започваха отново.

В края на 2007, научих и реших да посетя Станчо Станев във Варна, за когото бях чувал че помага при най-различни случаи. Когато започна да ми прави първата процедура, почувствах силно затопляне, в областа на кръста и корема. Имаше и болка, която постепенно взе да отшумява. Направихме 3 процедури, след които аз не чувствах да ме боли нещо. Просто все едно никога не е имало болка. След това, когато почувствам някакво неразположение му се обаждам по телефона и той веднага ме включи в програмата за дистанционно лечение „ЦИ НЕТ” и ми помогна.

Майка ми беше много зле с психиката, имаше тежка депресия. Пиеше доста силни лекарства, от които нямаше никакъв ефект. Това продължи няколко месеца. Тогава баща ми я заведе във Варна при Станчо Станев за когото му бях споделил. Той и направил 5 процедури и майка ми всеки път заспивала на стола. След като се върна в Русе тя беше като нов човек. Спря да пие каквито и да било лекарства за депресията, защото се чувстваше добре. Оттогава, когато почувства леко напрежение, търсим г-н Станев за помощ и веднага всичко се оправя, въпреки растоянието между Русе и Варна.

Искам да разкажа и още нещо интересно. Имам питбул. От известно време, всеки път когато излезем на разходка той много се страхува от канали, решетки, дупки и шахти. Помолих Г-н Станев да помогне. Той ме разпита подробно какво се е случило, какво е предизвикало този страх. След като разбра каквото му е необходимо, каза че ще опита да му помогне, чрез програмата „ЦИ НЕТ”. Когато започна процедурата, кучето ми си легна и след около 2 минути заспа. И сега вече като излезем навън не се страхува и си ходи спокойно. Просто нямам повече какво да кажа.

За мен Станчо Станев е изключителен човек и заслужава най-доброто.

Препоръчвам го на всички свои познати, препоръчвам го и на вас. Ако имате някакъв здраводловен проблем не се колебайте да му се обадите.

Благодаря му от сърце!

Борис Иванов

Гр. Русе


Здравейте ! На 21.12.2008 година катастрофирах много тежко и сьстоянието ми беше много трагично. Десният ми крак, беше усукан около тазобедрената става и ребрата ми от ляво бяха здраво натьртени. Не можех въобще да ставам от леглото, а камо ли да направя дори и една стъпка. При вдишване ребрата ме боляха зверски.

Тогава се обадих на лечителят Станчо Станев и той започна да ме посещава у дома. След пьрвите три процедури започнах да ставам без чужда помощ и да дищам по леко. Продължихме сеансите и след седмият сеанс, излязох на разходка сам. Благодарение на дарбата и уменията на г-н Станев след десетият сеанс аз проходих нормално и даже прекарах новогодишните празници весело и щасливо.

За помощта която г-н Станев ми оказа в този изключително труден за мен момент аз изкам да му изкажа МОЕТО БЛАГОДАРЯ.

Приятели всичко това става сьс силна ВЯРА.

Вярвайте на този човек и той наистина може да ви помогне.

Яни Янев

гр.Варна


Здравейте ! Преди 8 години загубих близък роднина и това повлия много на здравето ми. Започнах да се страхувам от всичко, да получавам нервни кризи и така всеки ден. След това започна и световъртеж, тежест в гърдите всяка вечер и мислех че повече никога няма да се чувствам добре. Страхувах се да стоя сама, за да не припадна, умра или нещо да ми се случи.

Ако останех сама изпадах в паника, получавах сърцебиене и се чувствах неадекватно. През 2006 години след дълги мъки започнах да пия антидепреснти и така до септември 2007 г. Тогава разбрах за Станчо Станев и за миг не се поколебах да го посетя. И така в края на септември 2007г. отпътувах за Варна. Когато се срещнах със г-н Станев, сякаш се заредих с положителна енергия моментално. Просто докато го гледах в очите и нещо ме караше да се усмихвам. Направи ми 3 процедури в продължение на 2 дни. По време на процедурите имах чувството че заспивам, така се отпусках, че просто никога дотогава не се бях чувствала така. Просто бях ИЗУМЕНА. Тръгнах си от Варна като нов човек. Забравих за антидепресантите и за абсолютни всякакви лекарства. Просто когато почувствам напрежение, се свързвам със Станчо Станев и той чрез програмата „ЦИ НЕТ” от разстояние ми помага за минути. От както се срещанах с него чувствам голяма сила и подкрепа. Знам че във всеки един момент ще ми помогне и най важното – ВЯРВАМ МУ !!!

Имам дъщеричка на 4г. Тя боледуваше мн често, всеки месец пиеше антибиотик. Октомври се разболя, легна на легло с много висока температура. Не знаех какво да правя, лекарствата не помогнаха. Веднага потърсих г-н Станев и му казах какво е положението. Той ми отговори че ще помогне на дъщеря ми и след половин час тя ще се чувства добре, аз трябваше само да я наблюдавам. В 18:30 започна процедурата. Тя лежеше на леглото и плачеше. Към 18:45 ч тя стана започна да се смее, да рисува и играе. А аз бях толкова щастлива. Оттогава се разболя само веднъж през март 2008 г. и отново го потърсих ,точно за 20 минути той успя да и свали температурата от 37.5 до 36.8 и то отново от разстояние.

От Станчо Станев съм научила много неща, но най важното е “С нашите мисли, чувства и дела, сами създаваме болестите си”.
Винаги когато не се чувствам добре, го търся за помощ и ще продължавам да го правя, защото наистина ми помага много бързо. Много съм щастлива,че го познавам. Той е уникален човек. Просто незаманим.

Десислава Маркова

Гр. Русе


Здравейте! Името ми е Деница,на 28 г.съм и живея във Варна от няколко години. За мен Станчо Станев е Вълшебник – с магически ръце и щедро сърце – невероятен човек с неизчерпаема сила! Наричам го още – „Лечителя”, защото лекува всякакви случаи и най – удивителното и шокиращо за всички е умението му да лекува от разстояние!

Бих искала да ви споделя как помогна на мен и на моето семейство в труден за нас момент!

Имах една стара травма на 3-ти прешлен от гръбнака, който често се възпаляваше и ме караше да се чувствам като млада старица…не можех да си представя живота занапред с тази съпътстваща болка, за която лекарите казваха, че няма лек, а само болкоуспокояващи и инжекции…… За щастие съдбата ме срещна със Станчо Станев, за което съм безкрайно благодарна! След няколко сеанса болката намаля и отшумя и в момента не ме боли дори при смяната на времето. Един от тези сеанси се наложи да бъде от растояние, защото от неправилно клякане и стоене на течение така се бях схванала, че трудно можех да се придвижвам от болка…Обадих се на Станчо Станев и малко след това почувствах затопляне на болното място. Не след дълго вече можех да тичам, от което бях шокирана!!!

Друго, което искам да ви споделя е, че докато бях бременна играех оздравителна гимнастика „Цигун”при Станчо Станев в Център „Шъндао” и благодарение на това се радвах на лека и безпроблемна бременност и лесно раждане.

През август месец тази година един летен вирус повали синът ми, който е на 1 г. и 9 месеца, придружен с повръщане, разстройство и темпертура. Организмът му беше обезводнен, нямаше желание да се храни от постоянното повръщане и лежеше безжизнен в ръцете ми ….Според лекарите трябваше да влезем спешно в болница, но преди това реших да се обадя на Станчо Станев. Той му направи 2 сеанса от разстояние и един на живо, като след всеки сеанс Михаил се изхождаше обилно в памперса и болките в коремчето му отшумяваха…Когато се прибрахме в къщи, Мишо ни дари с първата си усмивка от последните няколко дена, започна да поема течности и да се храни по малко… След 2 дена вече бяхме на плажа. А ако не се бях свързала със Станчо Станев, щяхме да изкараме лятната си почивка в болницата, на системи и антибиотици…..

И не на последно място искам само да споделя и за баба ми, която страда от силни болки от прищипан нерв и ошипяване на гръбнака. Тя не можеше да заспива без болкоуспокояващи, а сега се радва на здравето си благодарение на вълшебния мехлем за шипове, приготвен от Станчо Станев.

След тези откровения, не вярвам и вие да се замисляте дълго при евентуална нужда! Препоръчвам ви да не се колебаете много, а да се уверите лично в неговите умения и способности!

С уважение и благодарност:

Деница Маринова – Касабова,

гр. Варна


Искам да споделя за моето заболяване.От 2004 г. имах болки в кръста, дори понякога оставах на легло. Инжекции, лекарства нищо не помогна. И така 3 години се мъчих и опитвах какво ли не.

През септември 2007, разбрах от мои познати за Станчо Станев и неговите успехи при лечението на всякакви болести. И реших да опитам, толкова бях отчаян че вече си мислех че няма нещо което може да ми помогне.

Отидох във Варна, с надеждаата да се оправя веднъж за винаги и да забравя за тези ужасни болки. Когато се срещнах със Станчо Станев, много ме впечатли. Много лъчезарен човек. Започна да ми прави първата процедура на кръста. Усещах много силни болки, които учудващо, след минути отшумяваха.

След това, няколко пъти ми прави по още една процедура и сега вече се чувствам като нов човек. Забравих за болките и не искам и да си спомням за тях.

Искам да споделя, че освен че ме излекува Станчо Станев промени и възгледите ми за живота. Просто станах нов човек.

Да се докоснеш до китайската медицина и к ултура е нещо Божествено!

Пожелавам го на всеки!

М.Христов

Русе


С голяма благодарност бих искала да споделя своите впечатление и най-вече възхищение от наученото в център Шъндао и майстор Станчо Станев.

Имах възможността да се запозная и практикувам, за кратък период от

време, изкуството цигун в школата Шъндао, два пъти седмично по един
час, в рамките на около шест месеца.

Не дълъг период, но достатъчен, за да усетя върху себе си положителните прояви в следствие на практикуването на цигун и първите стъпки в тайчи. Само, който не го е изпробвал не би могъл да разбере какво е усещането и колко зареждащо е въздействието му.

Освен тези занимания имах възможността да изпитам и лечебния ефект на традиционният китайски лечебен метод – Цигун терапия, който майстор Станев приложи при лечение на възпаленото ми сухожилие или т.н. “тенис-лакет”. С притискане на определени болезнени точки на врата и ръката, и чрез силно енергийното си въздействие само след броени минути болката в тези места изчезваше. Много мои близки и приятели, които в началото с доза скептицизъм приемаха думите ми за “вълшебното лечение”, имаха възможността сами да се убедят в тези
способности на майстор Станев и бързият ефект на неговото лечение.

Най-шокиращо дори и за мен беше неговото приложение на разстояние, енергийно въздействие и лечение на километри отстояние м/у майстор Станев и пациентът! Синът на мой приятел, който в продължение на повече от 15 дни беше в кома в следствие на тежка катастрофа и който независимо от многократните опити на близките му да му въздействат, за да излезе от нея, успя само след еднодневното дистанционно въздействие на майстор Станев да реагира по команда. Звучи невероятно, така е – но сега момчето е много по-добре и колкото и бавно да е, се връща към нормалното си ежедневие. То едва ли би било факт ако не беше намесата на майстор Станев в такъв сублимен момент.

Едва ли има адекватен начин за изказване на благодарност на майстор Станев! На тези, които четат написаното нека да кажа: Не ми вярвайте, а идете и сами се убедете! Успех, Станчо и дано имаш повече последователи, възстановени и доволни пациенти!

С благодарност,

Илияна Даскалова
София