fbpx

Програма ЦиНет

Много често в ежедневните си разговори с хората търсещи моята помощ, става въпрос за техни близки от семейството или роднини от други населени места, които също се нуждаят от помощ. По една или друга причина обаче те нямат възможност да дойдат на място за да им помогна.

Понякога започналият вече възстановителен процес при даден човек, трябва да продължи, въпреки наложителното му отсъствие поради служебни ангажименти или пътуване. Има разбира се и случаи, когато се налага спешно да се намеся и да окажа помощ при различни тревожни състояния, както и целодневно да контролирам състоянието на даден пациент.

При тези и много други случаи се налагаше да използвам едни специални умения, стоящи в основата на древния китайски и тибетски лечебен метод „Wai Qi” (външна Ци). При него въздействието и възстановителният процес се извършва от разстояние, без директен контакт с нуждаещият се. Прилагането на тези умения малко по малко стана ежедневна практика в моята работа, поради големият интерес и любопитство към него и особено към бързият и осезателен ефект. Много скоро интересът към този метод прехвърли границите на България и си спечели много привърженици от цял свят, благодарение на разгласата му от доволните пациенти.

В крайна сметка се наложи да поработя върху това и така създадох програмата „ЦИ НЕТ” ( QI NET), като „Ци” е жизнената енергия според китайската медицина, а Нет (мрежа), като при Интер(нет). През това време вече бяха минали няколко години изпитателен срок, в които аз проверих възможностите на програмата и случаите в които тя дава положителен резултат. Както разбрахте изпитанията се проведоха не само в България, защото „ЦИ НЕТ” – е програма без граници.

Както разбирате, това един нестандартен за съвременните хора начин на лечение – различен, екзотичен, необясним. Трудно е да се приеме така изведнъж, трудно е да се променят натрупаните с годините представи относно възможностите и методите на лечение и за възможностите на Човека изобщо. Трудно е да се вземе решение и да се премине към метод на лечение, различен от хапчето. Хубавото е обаче, че все повече хора започват да се интересуват и да търсят нови възможности за лечение, след като при много случаи съвременната медицина вдига ръце. Искам да ви уверя, че човешките възможности са неограничени !

През всичките тези години много хора успяха да опитат положителният и бърз ефект на програмата „ЦИ НЕТ”. На много хора те разказаха за своите успехи в справянето със здравословния проблем. Много нови хора опитаха и оцениха подобаващо програмата. Опитайте и вие ! Не се лишавайте от една нова, приятна, достъпна и ефикасна възможност да подобрите състоянието си. Ако не вярвате изобщо или не вярвате достатъчно, желаният ефект няма да се получи. Преодолейте недоверието си и опитайте ! Отворете съзнанието си и приемете помощта ! Вярвайте и ще го получите !

Ако все още сте изпълнени със съмнение, но е останала дори и мъничко вяра – опитайте ! Ако опитът при вас се окаже успешен, ще ви се открият невероятните възможности на програмата „ЦИ НЕТ”.  Ако не сте достатъчно убеден, но искате да опитате, ви предлагам безплатна първа процедура. Ако има ефект и сте доволни – продължаваме.  Ако не се получи – Здраве ! Опитайте друг метод.

Възможности за включване:

1.При здравословен проблем – краткотрайно неразположение или заболяване, изискващо продължително лечение. Облекчаване на болката и засилване на възстановителния процес.

2.При преживян стрес, психически травми, депресия, фобии, безсъние, напрегната ежедневие и други. Укрепване на емоционално-психическото здраве. Създаване на енергийна защита за предпазване от нежелани външни енергийни въздействия.

3.За подобряване на способността за концентрация на вниманието, за засилване на възможностите на паметта и създаване на възможност за максимална концентрация и постигане на отлични резултати по време на изпити на ученици и студенти.

4.За засилване на максималната ефективност на физическата и психическа подготовка на начинаещи и елитни спортисти. Създаване на отлични условия за мобилизация и изява на възможностите им в пред състезателния и състезателен период на предстоящите изяви – национални и международни.

5.За възходящо развитие на бизнеса, за успешни бизнес срещи и презентации, за привличане на клиенти и бизнес партньори.

6.За подпомагане при преодоляването на зависимостта на организма към алкохола, тютюнопушенето или наркотиците, чрез успокояването на съзнанието, укрепване на психиката и засилване на мотивацията за преодоляването на проблема.

7.Други не описани до тук специфични проблеми и нужди.

Искрено се надявам програма „Ци Нет” да Ви допадне и да стане ваш приятел. Мисля, че бързо ще усетите резултатите. Моля Ви, обаждайте ми се, когато имате въпроси, проблеми или се нуждаете от някаква допълнителна информация! Моля, изпратете мнението си за програмата !

Модули за включване:

Краткосрочни (3 дни) – включват се за половин час на всеки кръгъл час, тоест по 12 часа терапия дневно. При необходимост се повтаря за още 3 дни.

Дългосрочни (10 дни) – включват се на периоди от по 10 дни, като въздействията са на всеки четен час по половин час, тоест по 6 часа терапия дневно. Два дни преди приключване на срока, трябва да се направи заявка за следващите десет дни, за да не се получава прекъсване. Заедно със новата заявка, трябва да се изпрати и информация за текущото здравословно състояние.

Включването става с попълване и изпращане на приложената анкетна карта. Моля копирайте я, попълнете я и ми я изпратете.

Заплащане

За краткосрочните модули – 3 дни по 12 часа дневно

– по 20 лева на ден  – общо 60 лева

За дългосрочните модули – 10 дни по 6 часа дневно

– по 20 лева на ден – общо 200 лева

(Важи от датата на плащане)

Начин на плащане:

Банкова сметка: BG38UNCR70001518119808      
BIC: 
UNCRBGSF    УниКредит Булбанк

( * ) Задължително поле


1. Име и фамилия: *
2. Националност:
3. Навършени години:
4. Местоживеене:

5. Здравословно състояние в момента:
a/ моля опишете подробно своите оплаквания, болки, усещания и тяхната продължителност
б/ имате ли поставена диагноза и каква е тя ?
в/ от колко време е заболяването ?
г/ прилагано ли е друго лечение досега и какво е то ?
д/ какъв е ефекта от прилаганото досега лечение ?
е/ вярвате ли в алтернативните методи за лечение ?
ж/ вярвате ли, че вашият здравословен проблем може да се реши?
з/ от къде научихте за Програма “Ци Нет” ?
и/ имате ли други заболявания ? Моля опишете ги по същият начин, както първото!

6. Моля оставете ваши координати:
телефон:
имейл: *
скайп:
фейсбук:
други:

7. Моля да изпратите и ваша актуална снимка в електронен вариант (максимален размер 2MB).

8. Моля след привеждането на таксата да изпратите имейл или sms с вашето име, номер на платежния документ и дата за да стартира програмата.

9. Код за сигурност: * captcha


*